Kan jeg amme min mor med hår?

By | 03.04.2018

Kan jeg fargelegge håret mitt mens du ammer? Alina, 27 år gammel. Mamma sier at du ikke kan fargestille håret mens du ammer. Imidlertid ble mine venner malt og ingenting skjedde.

Нет рейтинга Vurdering: Ikke vurdert ennå

Kan jeg amme min mor med hår?

Hvor mye glede og positive følelser hver kvinne får når hun har et barn! Under graviditet og under amming møter mødre ulike restriksjoner i valg av mat, i planlegging av dagen, samt i forbud mot å bruke vanlige kosmetikk for hudpleie og hår som kan brukes tidligere. Det er imidlertid ikke en hemmelighet at en sykepleier også vil se bra ut , og prøver å gjøre opp for tapt tid etter fødselen av babyen. Det er da vi begynner å lure på om det er mulig å fargelegge hår under amming.

Fordeler og ulemper

 1. De fleste eksperter er enige om at farging av hår er tillatt og ikke skader vår baby.
 2. Kan jeg amme min mor med hår? Malingen kan inneholde to virkelig farlige komponenter: hydrogenperoksid og ammoniakk. Derfor bruker vi bezammiachnye fargestoffer eller naturlige rettsmidler som henna og basma.
 3. Når du farger et hår, kommer en liten prosentandel av kjemikaliene fremdeles gjennom hodebunnen inn i morsmelken. Men deres nummer er så ubetydelig at de ikke kan forgifte morsmelk.
 4. Virkelig en reell fare er en skarp kjemisk lukt . Mamma anbefales ikke å bli involvert i endringen av hårfarge. Maling krøller gjør bare i frisk luft eller med åpne vinduer, slik at det er et lite utkast.
 5. Uten tvil føler hver mamma etter maling seg psykologisk komfortabel og selvsikker – dette er et stort pluss for ammende kvinner. Når mamma føles vakker og i godt humør, har dette en gunstig effekt på babyens helse.

Spørsmål: Kan en pleie mor male henne håret med maling? Svaret er ja, det kan du, men vær forsiktig! Det er nødvendig å ta hensyn til noen nyanser for å redusere risikoen for sykdommer av mor og baby til et minimum.

Grunnleggende regler

 1. Malingen som brukes må ikke inneholde en enkelt dråpe ammoniakk. I dag kan bezammiachnuyu-maling kjøpes hos enhver skjønnhetsbutikk. Prisen er høyere enn for konvensjonell maling, men under amming er det bedre å ikke lagre og bruke kun høyverdig maling.
 2. Kan jeg amme min mor med hår? Bruk tonerende sjampo og balsamspyling. Innholdet av ammoniakk i dem er så lite at det kan betraktes som ubetydelig.
 3. Bruk kun bevist maling som ikke akkurat forårsaker en allergisk reaksjon.
 4. Malingsprosessen skal utføres i et meget godt ventilert område, slik at lukten av maling nesten ikke føltes.
 5. Når du maler, må du ikke bruke maling på hårets røtter. Det anbefales å trekke seg tilbake fra hodebunnen fra 3 til 5 centimeter.
 6. For ammende mødre er slike teknikker som forringelse, farging eller varianter av ombre, meget foretrukne, da i disse tilfellene er det minste fargemateriale som brukes, og ikke alt håret er farget, men bare en del av dem.
 7. Ikke ta kontakt med barnet før malingen på hodet er helt tørt, og lukten fordamper ikke. Ta en tur i frisk luft i flere timer – det er nyttig for deg og babyen.
 8. Før du begynner hårfargingsprosedyren, utfør noen få porsjoner melk til babyen de neste par timene, slik at han ikke forblir sulten.
 9. Kan jeg amme min mor med hår? Etter å ha ferdig hårfargingsprosedyren, uttrykk også melken, men denne delen skal helles – dette gjøres i tilfelle hvis noen kjemikalier fortsatt er absorbert.
 10. Ved bruk av naturlige fargestoffer (henna, basma, løkskall, kamille bouillon, sitronsaft, etc.) er det absolutt ikke nødvendig å følge ovenstående regler.

Til slutt vil jeg gi råd til våre nydelige pleiemødre: Før du maler, for å unngå mulige farer, kontakt en spesialist for råd om valg av maling. I tillegg tilordne fargen til å mastere frisører, siden det er vanskelig å påføre maling selv uten å berøre hodebunnen.

Anmeldelser av amming kvinner

I et intensivt søk etter et svar på spørsmålet om det er mulig å fargelegge håret mitt mens du ammer, kom jeg over et nettsted som arrangerte en online-konferanse med deltagelse av den berømte Dr. Anton Legobokov , som reagerte på lesernes tilbakemelding. Konferansen var veldig interessant og hjalp meg med å ta den riktige beslutningen når jeg ammet meg selv. Jeg laget for deg et utvalg av de mest nyttige rådene fra Anton Petrovich.

Alina, 27 år gammel

Mamma sier at du ikke kan fargestille håret mens du ammer. Imidlertid ble mine venner malt og ingenting skjedde. Jeg hadde vanskelige fødsler, og datteren min ble født stor: alt dette påvirket mitt utseende. Jeg ser utmattet, ryddig ut, og jeg vil i det minste litt for å hylle meg selv, føle meg som en vakker kvinne. Fortell meg, med hvilke overraskelser kan jeg møte under maling av hår?
Kan jeg amme min mor med hår?

Ekspertens svar: De kjemiske prosessene i kroppen til en kvinne som har født, finner sted forskjellig enn under graviditeten. Fullstendig restaurering av hormoner vil oppstå bare 6-9 måneder etter fødsel. Det er mulig at resultatet ved bruk av vanlig maling er uforutsigbar. Skyggen kan være svært forskjellig fra den som er erklært, eller malingen «vil ikke ta». For å unngå feil anbefaler jeg å gå til skjønnhetssalongen – en profesjonell mester vil orientere om noe går galt, og vil kunne fargestille håret i ønsket farge. I tillegg er det et annet ubehagelig øyeblikk – den uventede forekomsten av en allergisk reaksjon. For å unngå uønskede problemer må du først sjekke fargestoffet for en allergisk reaksjon: Bruk en liten løsning på håndleddet og vent i 12-17 minutter. Hvis du utvikler utslett, en uttalt rødhet, eller du føler en utålelig brennende følelse – denne maling er ikke for deg. Bytt malingen eller konsulter en ekspert. Helse til deg og din baby!

Valentina, 23 år gammel

Jeg tror at en kvinne skal være vakker og godt preparert alltid. Jeg ble malt med bezmiamochnoy maling og under graviditet, og etter fødsel. Nå er det svært milde teknikker for farging av hår type melirovaniya eller ombre. Hva er din mening om å male ammende mødre?
Kan jeg amme min mor med hår?

Svar fra eksperten: Jeg er helt enig med Dr Komarovskys oppfatning, som mener at i mange tilfeller ikke kommer mange skadelige stoffer inn i mors blod, men hva kvinner puster under farging utgjør en viss trussel mot babyens helse. Giftige stoffer kommer inn i blodet til sykepleiemoren, og deretter inn i morsmelken. Likeledes kan enhver maling være en trussel : om det er hårkomposisjon, gulvmaling, neglelakk, parkett og så videre. For å redusere risikoen er det bare mulig med kortvarig eksponering for fargestoffet, uten å spare på kvaliteten. Jeg insisterer på at det er nødvendig å male i skjønnhetssalongen, hvorpå det er nødvendig å gå med frisk luft. Risikoen forblir imidlertid alltid. Derfor er det opp til deg, kjære mødre, å ta en beslutning.

Ирина, 19 år gammel

Jeg fargede en flekk av lysende maling, resultatet var negativt – det viste seg for gul hårfarge. Jeg utelukket ikke dette fordi jeg leste at når amming ofte viser seg feil farge. For å bli kvitt den gule skyggen ble den malt i en perleblond – det ble litt lettere, men ikke mye. Jeg ønsker å heve emnet: Hvilken type maling må jeg male til min ammende mor?
Kan jeg amme min mor med hår?

Svar fra ekspert: Hvis du bestemmer deg for at maleri bare er nødvendig – ta vare på det trygge alternativet. Den beste måten er å ta fargestoffer uten ammoniakk eller toning kosmetikk. De mest sparsomme og trygge er slike maleri teknikker, der det minste av fargematerialet er brukt og hele hårområdet ikke er farget. Følgelig har malingen ingen kontakt med hodebunnen og ingen skade på helsen til moren eller barnet blir brukt. Du kan også bruke naturlige fargestoffer . Ta minst sitronsaft – det hjelper perfekt til å lette håret for et par toner og få en vakker platina skygge. Brunetter kan bruke henna eller basma, noe som vil gi håret en rik mørk skygge. I tillegg, for å oppnå en gylden nyanse eller bare lette håret ditt, bruk avkok av kamille. Det er mange folkemessige rettsmidler som du kan snakke om i flere timer. Lykke til og helse for deg!

Hårfarging for ammende på video

Med alle forholdsregler og anbefalinger, kan ammende kvinner ikke nekte seg ønsket om å se vakkert og ønskelig. Denne videoen viser hvordan du gir deg en liten glede og øker nivået av positive følelser, noe som er veldig gunstig for babyens helse. Du vil se hvordan du kan male håret ditt selv med en slik naturlig fargestoff som henna.

Så vår samtale nærmer seg sin logiske konklusjon. Kjære ammende mødre, ikke nekte deg forandringen av hårfarge, fordi det vil hjelpe deg til å føle deg som en vakker kvinne. Hvis du har noen tvil eller spørsmål når du leser artikkelen – skriv meg mer dristig, vil jeg gi et fullstendig uttømmende svar, siden jeg allerede er en stor spesialist i dette emnet. Helse til deg og dine babyer!

Vurder denne artikkelen

Related Post

Kan jeg fargelegge håret mitt etter henna? Vakre velpleide låser har lenge vært ansett som en kvinnes rikdom. Å endre hårfargen er en av de raskeste måtene for å få kardinal endringer i utsee...
Hvor mange ganger i året kan jeg fargelegge... Hver kvinne som elsker eksperimenter med utseendet hennes, sannsynligvis tenker på hvor lenge det kan bli farget igjen. Noen tror at det er mulig å f...
Kan kvinner fargestille håret under svangersk... I hverdagen ønsker hver jente å se godt preparert og vakkert. Alle kvinner kutter ofte håret, farger håret, noen ganger selv for å radikalt endre utse...